Sluit

Limited editions in de beste uitvoering

Trots op 1 in de categorie fotoboeken

###Natuureducatie met duurzame materialen

Verbinding tussen onderwerp 
en eindproduct

> Train je brain
logo
T (0184) 614 011
E .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

CaseOverzicht cases >

Opdrachtgever | Bugaboo International BV

Bugaboo says boo

Het begon in 1994 met een idee van twee mannen. Het zou ons beeld van mobiliteit voor altijd veranderen.

Een idee dat zo goed was en waarvan de uitvoering zo tot in de perfectie klopt, dat het inmiddels de hele wereld heeft veroverd. Kinderwagens voor baby tot en met kleuter, voor ieder jaargetijde, voor ieder terrein. Jonge ouders kunnen met één en dezelfde kinderwagen naar stad, bos of strand. Bugaboo is trots op haar visie en o-zo-gebruiksvriendelijke creaties.

En zij viert het succes van de afgelopen 12,5 jaar met een Celebration Issue. Een eigentijds magazine met aandacht voor het Bugaboo-concept in alle opzichten. Maar dat is niet alles. Ook is er uitgepakt met een online magazine in de vorm van een iPad applicatie, een nieuwe catalogus en een geheel op maat gemaakt filmpje ter gelegenheid van de ‘celebration’: Bugaboo says Boo. Decor voor productie van drukwerk én film: Tuijtel te Hardinxveld-Giessendam. Tuijtel says congratulations en thanks Bugaboo! Tuijtel verzorgde naast de algehele productie (drukken, nabewerken en binden) ook de lithografie. Het concept en de grafische vormgeving is van de hand van Staat creative agency uit Amsterdam.

Bijzonderheden

Zowel Celebration issue als catalogus zijn gecertificeerd klimaatneutraal gedrukt en er is voor omslag- en binnenwerk gebruik gemaakt van FSC-papier. Beide items zijn garenloos gebrocheerd. Omslagen zijn voorzien van glanzend spot UV-lak én zilverfolie; in respectievelijk 6 en 15 talen verkrijgbaar.
 

Vergelijkbare cases

Klimaatneutraal kookboek voor jonge koks

Hoe laten we onze kinderen, met plezier, meer groenten eten? De beproefde aanpak hiervoor is de basis van de boeken, recepten en tips...

Eye catchers

Special interest in interieur, architectuur en cultuur.

Verzamelstuk

Tuijtel werkt mee aan een collector's item.

Klimaatneutraal

Wist u dat Tuijtel als eerste drukkerij in Nederland gecertificeerd is om 100% CO2-neutraal drukwerk te maken?