Sluit

CO2-neutraal drukwerk helpt mee aan een schone toekomst

Heldere productie, de mooiste materialen

###Tijdelijk depot zonder overlast

Slimme communicatie in de 
goederen- en transportwereld

> Zelfde roots
logo
T (0184) 614 011
E .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

CaseOverzicht cases >

Tuijtel drukte Chef Het Samen met Tomaat. Een kookboek voor jonge koks in stripvorm. Klimaatneutraal gedrukt in opdracht van Keet Smakelijk.

Opdrachtgever | Keet Smakelijk

Klimaatneutraal kookboek voor jonge koks

Hoe laten we onze kinderen, met plezier, meer groenten eten? De beproefde aanpak hiervoor is de basis van de boeken, recepten en tips van uitgever Keet Smakelijk. Tuijtel is er trots op dat zij regelmatig de productie van de boeken krijgt toevertrouwd!

Zoals bijvoorbeeld ‘Chef Het Samen met tomaat’. Het is de meest recente editie in de reeks van kookboeken voor jonge koks. Meer dan 40 kinderen hebben geholpen met het verzinnen van ideeën, het testen van recepten en het kweken van tomaten. Acht van hen zie je ook letterlijk terug in ‘Chef Het Samen met tomaat’.

Tomaat vormt de rode draad, maar uiteraard wordt er ook met andere verse en lekkere ingrediënten gekookt. De recepten zijn stap-voor-stap gefotografeerd en daarna in stripvorm gegoten. Naast recepten staan er ook kweekinstructies in dit boek, want wie zelf tomaten kweekt, zal ze daarna met nog meer plezier eten.

Leuke video's van de jonge koks bekijk je hier! 

Chef Het Samen met tomaat is inmiddels in China door de Gourmand World Cookbook Awards uitgeroepen tot beste Kinderkookboek van de wereld. Hier kun je er wat meer over lezen: http://www.keetsmakelijk.nl/beste-kinderkookboek-wereld/
Zelfs het Jeugdjournaal maakte er dit item over: https://www.youtube.com/watch?v=zEwJDCQFpxg

 

Bijzonderheden

Het kookboek voor jonge koks is klimaatneutraal gedrukt op luxe 150 grams FSC-papier. Het concept heeft de crowd funding wedstrijd van ASN Bank gewonnen. Chef Het Samen met Tomaat is voor €14,95 te koop bij Bol.com, isbn: 9789081439633.

Vergelijkbare cases

Pixar maakt de blits met hybride 120

Wie naar de expositie ‘Pixar: 25 years of Animation’ in Amsterdam EXPO gaat, zal vast en zeker deze markante tweetalige catalogus...

Klimaatneutraal

Wist u dat Tuijtel als eerste drukkerij in Nederland gecertificeerd is om 100% CO2-neutraal drukwerk te maken?