Sluit

De nieuwste trends in een
oogstrelend magazine 

Topdesign binnen handbereik

###Iedereen doet mee

Massale mailing voor een 
spetterend bedrijfsevent

> Train je brain
logo
T (0184) 614 011
E .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

MVO-prestaties Tuijtel

Tuijtel is transparant over MVO

De basis van ons MVO-beleid wordt gevormd door onze KAM-certificeringen. Dit breiden wij binnenkort verder uit met ISO 27001, de norm voor informatiebeveiliging. Daarnaast geven wij vanaf 2016 structureel meer aandacht aan transparante communicatie over ons MVO-beleid. Dit doen wij aan de hand van een jaarlijks Duurzaamheidsverslag.

Hiermee geven wij belanghebbenden proactief en op universele wijze openheid over de manier waarop wij ondernemen en over onze ambities. Bovendien hanteren wij een unieke aanpak: wij werken doorlopend aan alle (verbeter)aspecten van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit doen wij onder andere in de vorm van interne MVO-verbeterteams. Zo stomen wij onszelf klaar richting een MVO-proof organisatie én uiteindelijk een CO2-neutrale footprint.

Eén ding staat voor ons vast: MVO-beleid valt of staat met de betrokkenheid van al onze medewerkers en de dialoog met onze stakeholders, zoals u. Ons Duurzaamheidsverslag is daarbij een belangrijk instrument. Wilt u weten of we gezamenlijk nog meer duurzaamheidswinst kunnen behalen? Onze KAM-manager Martin Bakker staat u graag te woord!

Het Duurzaamheidsverslag van Tuijtel is conform de richtlijnen van Global Reporting Initiative (GRI), niveau G4 Core, en ISO 26000. Duurzaamheidsprestaties van organisaties kunnen daardoor met elkaar vergeleken worden en het verzekert u ervan dat alle indicatoren voor MVO aan de orde komen, zoals beschreven binnen GRI en ISO 26000.
 

Feestdagen in het voorjaarIn verband met de feestdagen is Tuijtel gesloten op een aantal dagen.

Lees meer >

Klimaatneutraal

Wist u dat Tuijtel als eerste drukkerij in Nederland gecertificeerd is om 100% CO2-neutraal drukwerk te maken?