Sluit

Ons kleinste drukwerk in een paperstorm

###Ons kleinste drukwerk in een paperstorm

Van catwalk tot goodiebag

> Al het goeie komt van Melkunie koeien
logo
T (0184) 614 011
E info@tuijtel.com

CaseOverzicht cases >

Opdrachtgever | Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

Jaarverslag als katalysator van creativiteit

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is hét cultuurfonds voor architectuur, vormgeving, e-cultuur en alle mogelijke crossovers. Het fonds is in 2013 van start gegaan en heeft de taak de rijke traditie die Nederland heeft in toegepaste kunsten te continueren en te vernieuwen. Een jaarverslag van zo’n organisatie kan niet anders dan heel creatief zijn.

En ook voor de verslaglegging over 2014 is dat inderdaad weer het geval. Bovendien speelde ook duurzaamheid een belangrijke rol. De grafisch ontwerpers van Onna Verwoerd ontwikkelde het concept voor het jaarverslag als pocket en integreerde daarin een schetsboek.

De gedachte hierachter: grote ideeën beginnen klein, als ‘krabbel’ in een schetsboek. Als de pocket wordt omgedraaid ‘ontstaat’ het schetsgedeelte. Het papier hiervoor komt uit het magazijn van Tuijtel: FSC-gecertificeerd en afkomstig uit restpartijen.

Met de keuze van het Stimuleringsfonds om de uitgave ook gecertificeerd, 100% klimaatneutraal te laten produceren door Tuijtel, krijgen zowel creativiteit als duurzaamheid volop de aandacht.

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!

Privacy Disclaimer