Sluit

Ons kleinste drukwerk in een paperstorm

###Natuureducatie met duurzame materialen

Verbinding tussen onderwerp
en eindproduct

logo
T (0184) 614 011
E info@tuijtel.com

CaseOverzicht cases >

Tuijtel drukte Chef Het Samen met Tomaat. Een kookboek voor jonge koks in stripvorm. Klimaatneutraal gedrukt in opdracht van Keet Smakelijk.

Opdrachtgever | Keet Smakelijk

Klimaatneutraal kookboek voor jonge koks

Hoe laten we onze kinderen, met plezier, meer groenten eten? De beproefde aanpak hiervoor is de basis van de boeken, recepten en tips van uitgever Keet Smakelijk. Tuijtel is er trots op dat zij regelmatig de productie van de boeken krijgt toevertrouwd!

Zoals bijvoorbeeld ‘Chef Het Samen met tomaat’. Het is de meest recente editie in de reeks van kookboeken voor jonge koks. Meer dan 40 kinderen hebben geholpen met het verzinnen van ideeën, het testen van recepten en het kweken van tomaten. Acht van hen zie je ook letterlijk terug in ‘Chef Het Samen met tomaat’.

Tomaat vormt de rode draad, maar uiteraard wordt er ook met andere verse en lekkere ingrediënten gekookt. De recepten zijn stap-voor-stap gefotografeerd en daarna in stripvorm gegoten. Naast recepten staan er ook kweekinstructies in dit boek, want wie zelf tomaten kweekt, zal ze daarna met nog meer plezier eten.

Leuke video's van de jonge koks bekijk je hier!

Chef Het Samen met tomaat is inmiddels in China door de Gourmand World Cookbook Awards uitgeroepen tot beste Kinderkookboek van de wereld. Hier kun je er wat meer over lezen: http://www.keetsmakelijk.nl/be... het Jeugdjournaal maakte er dit item over:

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!

Privacy Disclaimer