Sluit

Heldere productie, de mooiste materialen

###Voor honderd jaar veilig

Rapport Dijkversterking boezemt vertrouwen in

> Zelfde roots
logo
T (0184) 614 011
E info@tuijtel.com

CaseOverzicht cases >

*

Opdrachtgever | diverse projecten

Laserstansen: details tot in de kleinste puntjes

Geregeld mogen wij het drukwerk van opdrachtgevers verfraaien met een laserstans. Toch is het nog niet voor iedereen een bekende techniek. En dat terwijl u hiermee uw drukwerk een geheel andere beleving kunt geven!

Laserstansen is een techniek die zeer fijne patronen in het drukwerk aanbrengt door middel van een speciale lichtstraal. Deze snijdt moeiteloos extreem gedetailleerde vormen die met andere stanstechnieken niet mogelijk zijn en ook is er geen stansvorm nodig. Dit maakt laserstansen tot een nauwkeurige en effectieve techniek waarmee alle soorten drukwerk van fraaie, complexe en zeer gedetailleerde stansvormen kunnen worden voorzien: details tot in de kleinste puntjes dus.

Uw drukwerk krijgt zo een hele nieuwe dimensie: zowel tactiliteit als transparantie kunnen volledig worden getransformeerd. Laserstansen is niet alleen geschikt voor grote oplages, maar ook prima toepasbaar op kleinere series. Zowel papier als karton lenen zich hiervoor. En het snij-oppervlak kan maar liefst 500 x 500 mm groot zijn.

Wilt u meer weten over welke mogelijkheden er voor uw ontwerp zijn met laserstansen? Heeft u vragen over complexe vormen of afbeeldingen die u gesneden wilt hebben? Neem contact met ons op en laat u verbazen over de vele toepassingen!

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!

Privacy Disclaimer