Sluit

CO2-neutraal drukwerk helpt mee aan een schone toekomst

Heldere productie, de mooiste materialen

###Waterkwaliteit onder de loep

Rapport over natuurlijke recreatie, gedrukt op chloorvrij papier

> How to green your office
logo
T (0184) 614 011
E .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

CaseOverzicht cases >

Opdrachtgever | diverse projecten

Laserstansen: details tot in de kleinste puntjes

Geregeld mogen wij het drukwerk van opdrachtgevers verfraaien met een laserstans. Toch is het nog niet voor iedereen een bekende techniek. En dat terwijl u hiermee uw drukwerk een geheel andere beleving kunt geven!

Laserstansen is een techniek die zeer fijne patronen in het drukwerk aanbrengt door middel van een speciale lichtstraal. Deze snijdt moeiteloos extreem gedetailleerde vormen die met andere stanstechnieken niet mogelijk zijn en ook is er geen stansvorm nodig. Dit maakt laserstansen tot een nauwkeurige en effectieve techniek waarmee alle soorten drukwerk van fraaie, complexe en zeer gedetailleerde stansvormen kunnen worden voorzien: details tot in de kleinste puntjes dus.

Uw drukwerk krijgt zo een hele nieuwe dimensie: zowel tactiliteit als transparantie kunnen volledig worden getransformeerd. Laserstansen is niet alleen geschikt voor grote oplages, maar ook prima toepasbaar op kleinere series. Zowel papier als karton lenen zich hiervoor. En het snij-oppervlak kan maar liefst 500 x 500 mm groot zijn.

Wilt u meer weten over welke mogelijkheden er voor uw ontwerp zijn met laserstansen? Heeft u vragen over complexe vormen of afbeeldingen die u gesneden wilt hebben? Neem contact met ons op en laat u verbazen over de vele toepassingen!
 

Bijzonderheden


Voor Enhance zorgde een precisie lasterstansing voor de zeer speciale cover van hun promotiebrochure. De Eenheid Rotterdam, van de Nationale politie, luisterde hun publicatie over een vernieuwd politiecomplex op met een aantal ‘laserbewerkte’ pagina's. Twee aansprekende voorbeelden van de vele mogelijkheden die laserstansen biedt!
 

Vergelijkbare cases

Weer eens wat anders: Japanse bindwijze

In het boekje ‘Identiteit dankzij diversiteit’ van het ministerie van Buitenlandse Zaken komen kunst en design samen van fotografen en...

PANL ‘powered’ boek van goud voor SO Annual 2013

Een nieuwe fotografieprijs is begin oktober uitgereikt en daarmee is de eerste SO Annual een feit. In het jaarboek krijgen de drie...

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!