Sluit

Topprestaties gebundeld in
bekroond fotoboek 

Glansrijke overwinning

###Ons kleinste drukwerk in een paperstorm

Van catwalk tot goodiebag

> Al het goeie komt van Melkunie koeien
logo
T (0184) 614 011
E .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

CaseOverzicht cases >

Opdrachtgever | PANL

PANL ‘powered’ boek van goud voor SO Annual 2013

Een nieuwe fotografieprijs is begin oktober uitgereikt en daarmee is de eerste SO Annual een feit. In het jaarboek krijgen de drie prijswinnaars van Selection Of (SO) uitgebreid aandacht voor de selectie van hun beste werk uit 2013. De winnaars zijn fotografie professionals die zich het afgelopen jaar onderscheidden door visie en persoonlijkheid. PANL, Photographer Association of the Netherlands, is de grote drijvende kracht achter deze nieuwe prijs. De winnaars van 2013 zijn Carla Kogelman (Gold), Mike Harris (Silver) en Jouk Oosterhof (Bronze).

Tuijtel mag zich rekenen tot één van de SO sponsoren. Bovendien mocht zij de productie van SO Annual 2013 op zich nemen. Het betekende zorgdragen voor de perfecte uitvoering van het ‘jaarboek van goud’. Het eindresultaat is een boek dat de illusie geeft van een plakkaat goud. Bijna alles blinkt van het goud: de band zelf, de kopse kanten én de pagina’s zelf. De fraaie weergave van het logo op de voorzijde van het jaarboek middels een verdiepte 3D-preeg maken het geheel stijlvol af. Wij kijken nu al uit naar de het jaarboek 2014 met daarin nieuwe ‘spirit of the year’.

Het gouden boek bemachtigen? Bezoek de website van PANL!
http://www.panl.nl/news/so-2013-jaarboek-gelanceerd--3
 

Bijzonderheden

In toaal circa 200 pagina's, genaaid gebonden, waarbij witte en goudkleurige pagina’s elkaar afwisselen. Voor de pagina’s in goud-uitvoering is speciale zwarte inkt gebruikt. Het zwart dekt dan ook 100% en dat is bijzonder voor dit type papier. De band is voorzien van all over folie en heeft een verdiepte 3D-preeg. Bovendien heeft niet alleen de cover wat extra’s. Zo is in het boek op diverse plaatsen glanzende spot UV-lak toegepast. De goudkleurige kapitaalbandjes en het goud op snee maken het gouden plaatje af.
 

Vergelijkbare cases

Weer eens wat anders: Japanse bindwijze

In het boekje ‘Identiteit dankzij diversiteit’ van het ministerie van Buitenlandse Zaken komen kunst en design samen van fotografen en...

Luxe magazine voor fans KRO detectives

KRO Detectives is een exclusieve uitgave voor leden van de KRO die dol zijn op misdaadseries. Het magazine bevat allerlei...

NATUUR IN DE MAAK

Dankzij u krijgt De Nieuwe Dordtse Biesbosch vorm! Dít gebeurt er met uw bijdrage voor Nederland PLUS: