Sluit

Spetterend bedrijfsevent met crossmedia mailing

Iedereen doet mee

###Internationale allure

Business-to-business communicatie 
reist de wereld over

> Communicatie belangrijker dan drukwerk?
logo
T (0184) 614 011
E .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

CaseOverzicht cases >

Opdrachtgever | Wageningen University & Research centre

Snel, sneller, snelst!

Resource is een tweewekelijks magazine voor studenten en medewerkers van Wageningen University & Research centre. Het magazine verschijnt zowel in een Nederlandse als in een Engelse editie. In het colofon staat het kopje ‘druk’ en daaronder prijkt de naam ‘Tuijtel’. Er is een belangrijke overeenkomst tussen deze colofon-vermelding en de daadwerkelijke productie van dit magazine door Tuijtel: kort, maar krachtig!

Achter Resource zit namelijk een zeer efficiënt productie- en logistiek proces. In minder dan 15 uur transformeert Tuijtel het aangeleverde digitale document tot bijna 10.000 gedrukte, gebrocheerde magazines die ’s ochtends in alle vroegte worden bezorgd in Wageningen. Deze hoge mate aan efficiency is mogelijk doordat de productie geheel in de avond- en nachtelijke uren plaatsvindt, maar ook door de volledig geautomatiseerde workflow: het proces van bestandsaanlevering tot en met de plaatvervaardiging verloopt namelijk automatisch en is speciaal afgestemd op deze opdracht.

Met Resource laat Tuijtel ‘maatwerk in dienstverlening’ zien en voldoet ruimschoots aan de wensen van Wageningen University & Research centre. ‘Onder andere de extreem korte productietijd en de kwaliteitseisen van dit magazine stonden van tevoren vast. Daar hebben we de best passende drukker voor gevonden: Tuijtel’, aldus Francis Vos, Trafficmanager Communication Services. ‘Bovendien levert Tuijtel een hoge drukkwaliteit en ook verdient Tuijtel extra pluspunten voor de aandacht voor het milieu. Resource wordt niet alleen gedrukt op FSC-papier, ook de CO2 die vrijkomt bij de productie wordt gecertificeerd gecompenseerd.
 

Bijzonderheden

Resource verschijnt iedere 2 weken in twee talen en wordt gecertificeerd klimaatneutraal gedrukt op FSC-papier. Tuijtel is ook de vaste partner voor WageningenWorld, het kwartaalblad voor externe relaties en alumni.

Vergelijkbare cases

NATUUR IN DE MAAK

Dankzij u krijgt De Nieuwe Dordtse Biesbosch vorm! Dít gebeurt er met uw bijdrage voor Nederland PLUS: