Sluit

Voor honderd jaar veilig

###Waterkwaliteit onder de loep

Rapport over natuurlijke recreatie, gedrukt op FSC-papier

Jaarverslag en milieu

Maak het zichtbaar

Wanneer uw organisatie blijk geeft van duurzaam ondernemen, zult u uw MVO-boodschap zeker ook communiceren in uw jaarverslag. Maar hoe laat u zien dat de productie van het jaarverslag geheel in lijn ligt met uw duurzaamheidsbeleid? Dat u heeft nagedacht over alle milieuaspecten, de CO2-footprint of de mogelijkheid tot het gecertificeerd compenseren hiervan? Dus dat u echt meer doet dan alleen het eenvoudig toepassen van FSC-papier?

U kunt een helder signaal afgeven naar uw doelgroep door bewust te kiezen voor gecertificeerd, 100% klimaatneutraal drukwerk.
Tuijtel is, voor zover wij weten, als enige drukkerij in Nederland hiervoor gecertificeerd door natureOffice®. Wij helpen u zichtbaar te maken dat uw jaarverslag officieel en volledig CO2-neutraal is geproduceerd. Dat is in de eerste plaats goed voor het milieu, maar het geeft ook duidelijkheid naar uw stakeholders over de concrete invulling van uw MVO-beleid en uw zorg voor het milieu.

Aan de hand van de Checklist Groen Jaarverslag kunt u eenvoudig nagaan of uw jaarverslag écht milieuvriendelijk wordt geproduceerd. U ziet u in één oogopslag wat de aandachtspunten zijn voor uw eigen jaarverslag. Wilt u de checklist ontvangen? Stuur ons een e-mail en wij maken het direct in orde!

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!

Privacy Disclaimer