Sluit

Limited editions in de beste uitvoering

Trots op 1 in de categorie fotoboeken

###Altijd op tijd

Publieksvoorlichting bij opening 
nieuwe verbindingslijn in de Randstad

> Verzamelstuk
logo
T (0184) 614 011
E .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Jaarverslag en milieu

Maak het zichtbaar

Wanneer uw organisatie blijk geeft van duurzaam ondernemen, zult u uw MVO-boodschap zeker ook communiceren in uw jaarverslag. Maar hoe laat u zien dat de productie van het jaarverslag geheel in lijn ligt met uw duurzaamheidsbeleid? Dat u heeft nagedacht over alle milieuaspecten, de CO2-footprint of de mogelijkheid tot het gecertificeerd compenseren hiervan? Dus dat u echt meer doet dan alleen het eenvoudig toepassen van FSC-papier?

U kunt een helder signaal afgeven naar uw doelgroep door bewust te kiezen voor gecertificeerd, 100% klimaatneutraal drukwerk.
Tuijtel is, voor zover wij weten, als enige drukkerij in Nederland hiervoor gecertificeerd door natureOffice®. Wij helpen u zichtbaar te maken dat uw jaarverslag officieel en volledig CO2-neutraal is geproduceerd. Dat is in de eerste plaats goed voor het milieu, maar het geeft ook duidelijkheid naar uw stakeholders over de concrete invulling van uw MVO-beleid en uw zorg voor het milieu.

Aan de hand van de Checklist Groen Jaarverslag kunt u eenvoudig nagaan of uw jaarverslag écht milieuvriendelijk wordt geproduceerd. U ziet u in één oogopslag wat de aandachtspunten zijn voor uw eigen jaarverslag. Wilt u de checklist ontvangen? Stuur ons een e-mail en wij maken het direct in orde!

 

NATUUR IN DE MAAK

Dankzij u krijgt De Nieuwe Dordtse Biesbosch vorm! Dít gebeurt er met uw bijdrage voor Nederland PLUS: