Sluit

Trots op 1 in de categorie fotoboeken

###Kunst uit het boekje

Echter dan echt in
de kleurrijke catalogus

logo
T (0184) 614 011
E info@tuijtel.com

MVO-prestaties Tuijtel

Tuijtel is transparant over MVO

De basis van ons MVO-beleid wordt gevormd door onze KAM-certificeringen en het naleven van de eisen voor informatiebeveiliging volgens ISO 27001, waarvoor wij zijn gecertificeerd.

Daarnaast geven wij vanaf 2016 structureel meer aandacht aan transparante communicatie over ons MVO-beleid. Dit doen wij aan de hand van een Duurzaamheidsverslag. Hiermee geven wij belanghebbenden proactief en op universele wijze openheid over de manier waarop wij ondernemen en over onze ambities. Bovendien hanteren wij een unieke aanpak: wij werken doorlopend aan alle (verbeter)aspecten van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit doen wij onder andere in de vorm van interne MVO-verbeterteams. Zo werken wij voortdurend aan een MVO-proof organisatie én -uiteindelijk- een CO2-neutrale footprint.

Eén ding staat voor ons vast: MVO-beleid valt of staat met de betrokkenheid van al onze medewerkers en de dialoog met onze stakeholders, zoals u. Ons Duurzaamheidsverslag is daarbij een belangrijk instrument. Wilt u weten of we gezamenlijk nog meer duurzaamheidswinst kunnen behalen? Onze KAM-manager Martin Bakker staat u graag te woord!

Het Duurzaamheidsverslag van Tuijtel is conform de richtlijnen van Global Reporting Initiative (GRI), niveau G4 Core, en ISO 26000. Duurzaamheidsprestaties van organisaties kunnen daardoor met elkaar vergeleken worden en het verzekert u ervan dat alle indicatoren voor MVO aan de orde komen, zoals beschreven binnen GRI en ISO 26000.

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!

Privacy Disclaimer