Sluit

Heldere productie, de mooiste materialen

###Iedereen doet mee

Spetterend bedrijfsevent met crossmedia mailing

> Koken een feestje voor kids
logo
T (0184) 614 011
E info@tuijtel.com

CERTIFICERING

Klimaatneutraal drukken

Wij bieden u - als eerste drukkerij in Nederland - de mogelijkheid om gecertificeerd klimaatneutraal te produceren. Tuijtel is hiervoor gecertificeerd door natureOffice®. Deze organisatie initieert en ondersteunt projecten waarin CO2-emissies worden vermeden, beperkt of gecompenseerd. Dit zijn Gold Standard projecten op het gebied van natuurbeheer of duurzame energie uit zon, wind, water of biomassa in derde wereld landen.

De CO2-uitstoot van de drukopdracht wordt bij natureOffice® berekend, geregistreerd en gekoppeld aan het door u gekozen project. U ontvangt hiervan een officieel certificaat en het drukwerk mag worden voorzien van het natureOffice®-logo. Het certificaat en het logo zijn voorzien van een via internet traceerbare unieke code die refereert aan het gekozen project.

Helpt u ook mee aan een klimaatneutralere wereld? Gecertificeerde CO2-compensatie kan meestal al voor slechts enkele tientjes per opdracht en soms zelfs voor maar enkele euro’s. Dus waarom zou u het níet doen? Vraag uw order- of accountmanager om meer informatie.

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!

Privacy Disclaimer