Sluit

Voor honderd jaar veilig

###Klimaatneutraal drukwerk, grensoverschrijdend

CO2-compensatie laat Togo groeien en bloeien

> Snelle en klimaatneutrale productie Resource
logo
T (0184) 614 011
E info@tuijtel.com

CERTIFICERING

OHSAS 18001:2007

OHSAS 18001 is de wereldwijd geaccepteerde norm met eisen voor een adequaat arbomanagement-systeem. De essentie van OHSAS 18001 is het identificeren en verminderen van alle risico’s voor de gezondheid en veiligheid van de medewerkers ten aanzien van fysieke belasting, fysische omstandigheden, psychosociale arbeidsbelasting en machineveiligheid.

De basis voor dit arbomanagementsysteem is de ‘plan-do-check-act’ cyclus. OHSAS 18001 stelt, naast deze uitvoeringscyclus, ook eisen aan de resultaten van het managementsysteem. Centraal staan de continue verbetering van de arbeidsomstandigheden en de beheersing van de arborisico’s, maar ook het voldoen aan de van toepassing zijnde wettelijke eisen.

Tuijtel beschikt sinds oktober 2013 over het OHSAS-certificaat. Dit is een belangrijke stap in het nog verder optimaliseren van ons arbomanagement. Het is een logisch vervolg op meer doen dan alleen voldoen aan de wettelijke arbo-eisen en het naleven van het door Tuijtel in 2011 behaalde SCGM-certificaat Arbo Risico Inventarisatie en Evaluatie 3. Met de OHSAS 18001-certificering gaat Tuijtel nog een stapje verder en dient ook het arbomanagement zélf continu verbeterd te worden.

Tuijtel kan nu aantoonbaar voldoen aan alle denkbare klantwensen met betrekking tot veiligheid en omgang met arbeidsomstandigheden. Zo willen wij laten zien volwaardige aandacht te hebben voor de arbeidsomstandigheden, het welzijn en de veiligheid van onze medewerkers, als serieus onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!

Privacy Disclaimer