Sluit

Voor honderd jaar veilig

###Ons kleinste drukwerk in een paperstorm

Van catwalk tot goodiebag

> Al het goeie komt van Melkunie koeien
logo
T (0184) 614 011
E info@tuijtel.com

Herken de hand van de meester

Levensecht drukwerk

Foto

Uw kunstcollectie in de vorm van een gedrukte catalogus? Of een wervende brochure voor nieuwe bezoekers? Natuurlijk moet het gedrukte eindresultaat volledig recht doen aan de collectie in uw museum: het eindresultaat moet net echt zijn. Wij weten exact hoe we dat voor elkaar krijgen. Dit zijn de belangrijkste succesfactoren:

Persoonlijke begeleiding
Wij adviseren u uitgebreid over papiersoorten, druk- en bindtechnieken en veredeling. U heeft hierbij een zeer brede papierrange tot uw beschikking die verder gaat dan een standaard-assortiment met beperkte keuzemogelijkheden. Wij adviseren u over alle aspecten van uw drukwerkproductie en zorgen voor persoonlijke projectbegeleiding.

Colourmanagement doen we samen
Wij zorgen ervoor dat uw fotograaf, lithograaf/beeldbewerker en vormgever precies weten met welke instellingen en profielen zij de ‘levensechtheid’ van uw drukwerk beïnvloeden. Tuijtel is hierbij als een spin in het web en laat alle vakmensen excelleren. Colourmanagement is niet alleen belangrijk in de drukkerij, maar ook zeer belangrijk in het voorbereidende traject.

De juiste experts
Heeft u geen eigen experts op het gebied van fotografie, lithografie of vormgeving? Wij brengen u graag in contact met onze partners die hun sporen binnen de kunst- en cultuurwereld ruimschoots hebben verdiend. Wij bevelen u bijvoorbeeld graag een fotograaf aan die onder meer een historisch museumschilderij perfect weet vast te leggen. Of een lithograaf die werkelijk alle aspecten van beeldbewerking tot in de finesses beheerst.

Excellent drukwerk
Wij gebruiken speciale hybride drukrasters waarmee wij uw beelden tot leven wekken. Hiermee krijgen de beelden zo veel details dat het drukwerk een waarheidsgetrouwe afspiegeling van het echte werk wordt.

Voorspelbaar resultaat
U krijgt een voorspelbaar resultaat. Daarmee bedoelen wij: ieder exemplaar dat van onze drukpers afrolt, is van de hoogste kwaliteit én met de expressie die we met elkaar in het voortraject afspraken. Dit kan alleen, omdat wij méér doen dan drukken met standaard-instellingen: drukwerk zien wij als maatwerk. Alleen op die manier kunnen wij meesterwerken afleveren.

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!

Privacy Disclaimer