Sluit

Kunst uit het boekje

###Natuureducatie met duurzame materialen

Verbinding tussen onderwerp
en eindproduct

logo
T (0184) 614 011
E info@tuijtel.com

Internationale krachtenbundeling

Daneli groep

Daneli foto productie met logo

Tuijtel maakt sinds 2013 deel uit van een toonaangevend, internationaal samenwerkingsverband van zelfstandige drukkerijen: de Daneli groep. Deze bestaat uit 12 drukkerijen afkomstig uit vier verschillende Europese landen. Alle afzonderlijke Daneli-drukkerijen zijn marktleider in een specifiek segment van de grafische of communicatie branche. Met een gezamenlijke omzet van 150 miljoen euro en ruim 1.000 medewerkers in dienst, heeft Daneli deze grafische slagkracht optimaal gebundeld.

De grafische markt verandert in een hoog tempo en hiermee ook het grafisch ondernemerschap. Op het snijvlak van nieuwe klantwensen, nieuwe technologische ontwikkelingen en nieuwe productiemethoden is veel research nodig. Daneli pakt deze handschoen gezamenlijk op. De slogan ‘Die Zukunft wird gedruckt’ is het uitgangspunt van waaruit in gezamenlijkheid wordt gewerkt aan een stabiele, toekomstbestendige en innovatieve marktpositie. In de eerste plaats profiteert de klant hiervan, maar ook de individuele Daneli-drukkerijen doen hier hun voordeel mee, zowel voor de eigen organisatie als de lokale markt. Zij vinden antwoorden op de veranderende omstandigheden vanuit de krachtenbundeling.

Daneli streeft naar meerwaarde voor klanten, deelnemende drukkerijen én leveranciers. Het verzekert klanten van unieke productiecapaciteit, de hoogste mate aan efficiëntie, continuïteit en expertise. Bovendien is Daneli een gewilde gesprekspartner bij nieuwe ontwikkelingen door de internationale opzet en de innovatiekracht van de individuele bedrijven. Daarnaast schept het streven naar een hechte samenwerking met betrouwbare leveranciers voordelen voor alle betrokken partijen, in het bijzonder voor onze opdrachtgevers.

De groep bundelt álle expertise in álle facetten van de grafische industrie. Van het uitwisselen van vakkennis en -informatie tot en met centraal geregelde inkoop en het gebruikmaken van elkaars productiecapaciteit, maar ook het ontwikkelen van nieuwe (online) technieken. De meeste Daneli-drukkerijen hebben eerder deelgenomen aan het besloten, hoog aangeschreven overlegorgaan van machinebouwer Heidelberg. In 2013 is hieruit Daneli ontstaan en Tuijtel maakt daar vanaf het begin deel van uit. Meer info over Daneli: www.Daneli.eu

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!

Privacy Disclaimer