Sluit

Voer voor fashionista’s

###Trots op 1 in de categorie fotoboeken

Limited editions in de beste uitvoering

logo
T (0184) 614 011
E info@tuijtel.com

Tuijtel ondersteunt Stichting 'Kinderen van de voedselbank'

Sponsoring

Tuijtel ondersteunt de stichting ‘Kinderen van de voedselbank’ door promotiemateriaal te verzorgen dat nodig is voor het werven van nieuwe sponsoren, donateurs en vrijwilligers.

Wat doet deze stichting?
Mensen die bij een voedselbank aan kloppen, doen dat uit nood. Zij kunnen door omstandigheden bijna niet meer rondkomen. Hun bestedingsbudget is gemiddeld 60 euro per week. Denk aan de ondernemer wiens bedrijf failliet is gegaan, de alleenstaande ouder die zonder alimentatie achter is gebleven en een langdurig zieke in de WAO. Niet alleen voor henzelf heel vervelend, maar zéker voor hun kinderen.

Stichting ‘Kinderen van de voedselbank’ is speciaal voor deze kinderen opgericht en zet zich in tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland. Zo krijgen kinderen van wie de ouders tijdelijk genoodzaakt zijn gebruik te maken van een regionale voedselbank, op discrete wijze, een steuntje in de rug. Wat voor de meeste kinderen de gewoonste zaak van de wereld is, komen de ‘kinderen van de voedselbank’ namelijk tekort.

Een leuke verjaardag vieren zit er simpelweg financieel niet in voor deze kinderen. Een dagje uit naar een pretpark of dierentuin is vrijwel onbereikbaar geworden. En nieuwe kleding en speelgoed? Dat kunnen ze op hun buik schrijven. Vaak zijn deze kinderen buitenstaanders op school en in de buurt. De meesten van hen komen daardoor in een sociaal isolement. Dankzij de donateurs en sponsoren van de stichting zijn deze dingen wél mogelijk. Het zorgt ervoor dat de ‘kinderen van de voedselbank’ zich net zo normaal voelen als ieder ander kind.

Stichting ‘Kinderen van de Voedselbank’ is een non-profit organisatie en donaties in geld worden niet gebruikt voor betalingen aan bestuursleden of vrijwilligers. De stichting helpt uitsluitend kinderen waarvan de ouders officieel bij een voedselbank zijn geregistreerd. Dit waarborgt, samen met een verificatie van de aanvraag, dat de hulp echt daar terecht komt, waar het daadwerkelijk nodig is: bij de kinderen.

‘Kinderen van de voedselbank’.
De kinderen waarvan er meer zijn dan u denkt.

Meer weten over de stichting? Website: www.kinderenvandevoedselbank.nl

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!

Privacy Disclaimer