Sluit

Spetterend bedrijfsevent met crossmedia mailing

Iedereen doet mee

###Architectuur komt tot leven

Fotografie, redactie en 
drukwerk zijn één

> Weer eens wat anders: Japanse bindwijze
logo
T (0184) 614 011
E .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Herken de hand van de meester

Levensecht drukwerk

Uw Uw Uw Uw Uw
Uw kunstcollectie in de vorm van een gedrukte catalogus? Of een wervende brochure voor nieuwe bezoekers? Natuurlijk moet het gedrukte eindresultaat volledig recht doen aan de collectie in uw museum: het eindresultaat moet net echt zijn. Wij weten exact hoe we dat voor elkaar krijgen. Dit zijn de belangrijkste succesfactoren:

Persoonlijke begeleiding
Wij adviseren u uitgebreid over papiersoorten, druk- en bindtechnieken en veredeling. U heeft hierbij een zeer brede papierrange tot uw beschikking die verder gaat dan een standaard-assortiment met beperkte keuzemogelijkheden. Wij adviseren u over alle aspecten van uw drukwerkproductie en zorgen voor persoonlijke projectbegeleiding.

Colourmanagement doen we samen
Wij zorgen ervoor dat uw fotograaf, lithograaf/beeldbewerker en vormgever precies weten met welke instellingen en profielen zij de ‘levensechtheid’ van uw drukwerk beïnvloeden. Tuijtel is hierbij als een spin in het web en laat alle vakmensen excelleren. Colourmanagement is niet alleen belangrijk in de drukkerij, maar ook zeer belangrijk in het voorbereidende traject.

De juiste experts
Heeft u geen eigen experts op het gebied van fotografie, lithografie of vormgeving? Wij brengen u graag in contact met onze partners die hun sporen binnen de kunst- en cultuurwereld ruimschoots hebben verdiend. Wij bevelen u bijvoorbeeld graag een fotograaf aan die onder meer een historisch museumschilderij perfect weet vast te leggen. Of een lithograaf die werkelijk alle aspecten van beeldbewerking tot in de finesses beheerst.

Excellent drukwerk
Wij gebruiken speciale hybride drukrasters waarmee wij uw beelden tot leven wekken. Hiermee krijgen de beelden zo veel details dat het drukwerk een waarheidsgetrouwe afspiegeling van het echte werk wordt.

Voorspelbaar resultaat
U krijgt een voorspelbaar resultaat. Daarmee bedoelen wij: ieder exemplaar dat van onze drukpers afrolt, is van de hoogste kwaliteit én met de expressie die we met elkaar in het voortraject afspraken. Dit kan alleen, omdat wij méér doen dan drukken met standaard-instellingen: drukwerk zien wij als maatwerk. Alleen op die manier kunnen wij meesterwerken afleveren.
 

Internationale krachtenbundeling

Daneli groep

Tuijtel maakt sinds 2013 deel uit van een toonaangevend, internationaal samenwerkingsverband van zelfstandige drukkerijen: de Daneli groep. Deze bestaat uit 12 drukkerijen afkomstig uit vier verschillende Europese landen. Alle afzonderlijke Daneli-drukkerijen zijn marktleider in een specifiek segment van de grafische of communicatie branche. Met een gezamenlijke omzet van 150 miljoen euro en ruim 1.000 medewerkers in dienst, heeft Daneli deze grafische slagkracht optimaal gebundeld.

De grafische markt verandert in een hoog tempo en hiermee ook het grafisch ondernemerschap. Op het snijvlak van nieuwe klantwensen, nieuwe technologische ontwikkelingen en nieuwe productiemethoden is veel research nodig. Daneli pakt deze handschoen gezamenlijk op. De slogan ‘Die Zukunft wird gedruckt’ is het uitgangspunt van waaruit in gezamenlijkheid wordt gewerkt aan een stabiele, toekomstbestendige en innovatieve marktpositie. In de eerste plaats profiteert de klant hiervan, maar ook de individuele Daneli-drukkerijen doen hier hun voordeel mee, zowel voor de eigen organisatie als de lokale markt. Zij vinden antwoorden op de veranderende omstandigheden vanuit de krachtenbundeling.

Daneli streeft naar meerwaarde voor klanten, deelnemende drukkerijen én leveranciers. Het verzekert klanten van unieke productiecapaciteit, de hoogste mate aan efficiëntie, continuïteit en expertise. Bovendien is Daneli een gewilde gesprekspartner bij nieuwe ontwikkelingen door de internationale opzet en de innovatiekracht van de individuele bedrijven. Daarnaast schept het streven naar een hechte samenwerking met betrouwbare leveranciers voordelen voor alle betrokken partijen, in het bijzonder voor onze opdrachtgevers.

De groep bundelt álle expertise in álle facetten van de grafische industrie. Van het uitwisselen van vakkennis en -informatie tot en met centraal geregelde inkoop en het gebruikmaken van elkaars productiecapaciteit, maar ook het ontwikkelen van nieuwe (online) technieken. De meeste Daneli-drukkerijen hebben eerder deelgenomen aan het besloten, hoog aangeschreven overlegorgaan van machinebouwer Heidelberg. In 2013 is hieruit Daneli ontstaan en Tuijtel maakt daar vanaf het begin deel van uit. Meer info over Daneli: www.Daneli.eu
 

Algemene Leveringsvoorwaarden

KVGO

Tuijtel conformeert zich aan de leveringsvoorwaarden voor de grafische industrie zoals gepubliceerd door het KVGO, de ondernemingsvereniging voor werkgevers in de communicatiebranche.

Tuijtel ondersteunt Stichting ‘Kinderen van de voedselbank’

Sponsoring

Tuijtel ondersteunt de stichting ‘Kinderen van de voedselbank’ door promotiemateriaal te verzorgen dat nodig is voor het werven van nieuwe sponsoren, donateurs en vrijwilligers.

Wat doet deze stichting?
Mensen die bij een voedselbank aan kloppen, doen dat uit nood. Zij kunnen door omstandigheden bijna niet meer rondkomen. Hun bestedingsbudget is gemiddeld 60 euro per week. Denk aan de ondernemer wiens bedrijf failliet is gegaan, de alleenstaande ouder die zonder alimentatie achter is gebleven en een langdurig zieke in de WAO. Niet alleen voor henzelf heel vervelend, maar zéker voor hun kinderen.

Stichting ‘Kinderen van de voedselbank’ is speciaal voor deze kinderen opgericht en zet zich in tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland. Zo krijgen kinderen van wie de ouders tijdelijk genoodzaakt zijn gebruik te maken van een regionale voedselbank, op discrete wijze, een steuntje in de rug. Wat voor de meeste kinderen de gewoonste zaak van de wereld is, komen de ‘kinderen van de voedselbank’ namelijk tekort.

Een leuke verjaardag vieren zit er simpelweg financieel niet in voor deze kinderen. Een dagje uit naar een pretpark of dierentuin is vrijwel onbereikbaar geworden. En nieuwe kleding en speelgoed? Dat kunnen ze op hun buik schrijven. Vaak zijn deze kinderen buitenstaanders op school en in de buurt. De meesten van hen komen daardoor in een sociaal isolement. Dankzij de donateurs en sponsoren van de stichting zijn deze dingen wél mogelijk. Het zorgt ervoor dat de ‘kinderen van de voedselbank’ zich net zo normaal voelen als ieder ander kind.

Stichting ‘Kinderen van de Voedselbank’ is een non-profit organisatie en donaties in geld worden niet gebruikt voor betalingen aan bestuursleden of vrijwilligers. De stichting helpt uitsluitend kinderen waarvan de ouders officieel bij een voedselbank zijn geregistreerd. Dit waarborgt, samen met een verificatie van de aanvraag, dat de hulp echt daar terecht komt, waar het daadwerkelijk nodig is: bij de kinderen.

‘Kinderen van de voedselbank’.
De kinderen waarvan er meer zijn dan u denkt.

Meer weten over de stichting? Website: www.kinderenvandevoedselbank.nl

Historie

De geschiedenis in een notendop

Tuijtel kent een lange traditie in de wereld van het drukwerk. Sinds 1897 is het familiebedrijf actief in Hardinxveld-Giessendam, met allereerst de focus op mooi handelsdrukwerk en huisstijlen. Door steeds maar weer te kiezen voor innovatie en met kennis van zaken in de grafische branche, groeide Tuijtel uit tot een specialist in excellent drukwerk.

Geniet, genaaide en garenloze producties, zoals jaarverslagen, brochures, boeken, magazines en overig corporate drukwerk behoren nu tot de portfolio. Naast innovatie is Tuijtel van het begin af aan bezig met duurzaam ondernemen. In 2010 mocht Tuijtel zich de eerste gecertificeerde producent noemen van klimaatneutraal drukwerk.

Tuijtel neemt haar visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen mee naar de toekomst. Een toekomst waarin kwalitatief en duurzaam drukwerk van toegevoegde waarde is in de communicatie van haar opdrachtgevers.

Over Tuijtel

Alles onder één dak

Tuijtel is dé duurzame kwaliteitsdrukkerij van Nederland, waar u als klant daadwerkelijk centraal staat. Het hele productieproces van drukken tot en met binden hebben wij in eigen huis, waardoor u altijd een maatwerkoplossing krijgt en wij voor u kosten besparen in de keten.

Als financieel gezonde drukkerij investeren wij in de laatste productietechnologieën, waardoor u altijd de kwalitatief beste en meest innovatieve oplossing krijgt voor een concurrerende prijs. Tuijtel is als familiebedrijf gericht op continuïteit en lange termijn relaties. Wij vinden integriteit in het zakendoen van groot belang. Dat betekent dat we open en eerlijk zijn naar onze ketenpartners en een voortrekkersrol vervullen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Wij mogen ons de eerste gecertificeerde producent noemen van klimaatneutraal drukwerk in Nederland. Uw bedrijfs-doelstellingen op dit gebied kunnen wij dan ook optimaal ondersteunen.

Tuijtel: dé duurzame kwaliteitsdrukkerij van Nederland, met alle specialismen onder één dak.
 

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!