Sluit

Rapport over natuurlijke recreatie, gedrukt op FSC-papier

Waterkwaliteit onder de loep

###Voer voor fashionista’s

Van modeblad naar winkelvloer

> Eye catchers
logo
T (0184) 614 011
E .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Prepress

Prepress is een belangrijke discipline binnen Tuijtel. Jarenlange kennis en ervaring op dit gebied willen wij graag, in een zo vroeg mogelijk stadium van het productieproces, met onze opdrachtgevers delen. Dit komt de kwaliteit en beleving van het eindproduct ten goede. Vanzelfsprekend kunt u gebruik maken van onze studio voor ontwerp, vormgeving, DTP en professionele fotografie. Prepress staat u graag bij met raad en daad op het gebied van de juiste wijze van proeven, lithografie en kleurmanagement, maar ook aangaande vormgeven of het uitvoeren van DTP-correcties. Prepress controleert standaard alle binnenkomende digitale bestanden op technische details en – indien gewenst – op uw huisstijlrichtlijnen. Na akkoord op de proef vervaardigen wij de drukplaten met een high tech CtP-installatie.

Naast de bekende en meest voorkomende softwareprogramma's beschikt Tuijtel over een web-to-print oplossing. Web-to-print biedt onze klanten onder meer de mogelijkheid om een deel van de publicaties geautomatiseerd op te maken en tekst- en beeldmateriaal te beheren in een databank. Wilt meer weten over web-to-print of één van de andere mogelijkheden van Prepress? Wij horen het graag!

Bij aanleveren bestanden vindt u handige links die u helpen bij de goede voorbereiding van uw drukwerk. Hoe maakt u een drukgerede PDF? Hoe zit het met het plaatsen van een FSC/PEFC-logo? Een logo voor gecertificeerde 100% klimaantneutrale producties? Bij aanleveren bestanden vindt u in een beknopt overzicht meer informatie. En vergeet u ook niet een kijkje te nemen bij onze tips voor ontwerpers.

NATUUR IN DE MAAK

Dankzij u krijgt De Nieuwe Dordtse Biesbosch vorm! Dít gebeurt er met uw bijdrage voor Nederland PLUS: