Sluit

CO2-neutraal drukwerk helpt mee aan een schone toekomst

Heldere productie, de mooiste materialen

###Kunst uit het boekje

Echter dan echt in
de kleurrijke catalogus

> Amsterdamse pleinen in Hardinxveld
logo
T (0184) 614 011
E .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Press

Press staat voor drukwerk en alles wat daarbij hoort. Tuijtel heeft een uitgebreid en zeer modern machinepark met drukpersen in verschillende formaten en met verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over de nieuwste digitaal aangestuurde persen met meerdere druktorens voor perfect kleurendrukwerk. De drukpersen zijn voorzien van geavanceerde controlesystemen. Zo zorgen het Heidelberg Prinect Inpress en Image Control voor controlestripmeting ín de pers en complete drukvelmeting. Voor- en achterzijde van het drukvel worden in één run gedrukt, met de hoge kwaliteit van vellen-offset en het drukwerk kan indien gewenst worden voorzien van dispersielak voor extra bescherming en snelle droging. Hoge oplages zijn met deze persen mogelijk zonder verlies van kwaliteit, zoals bij druktechnieken als rotatiedruk. Wilt u weten of uw drukwerk economisch en toch met hoge kwaliteit kan worden gedrukt? Wilt u uw drukwerk alcoholvrij produceren? Ook dat kan. Laat u dan adviseren door de specialisten van Tuijtel. Ook over CO2-neutrale productie kan Tuijtel u alles vertellen.

Een aantal belangrijke drukpersen van Tuijtel:

  • Heidelberg Speedmaster XL106, 10 kleuren met omkeertrommel, 75 x 106 cm, 18.000 drukvellen p/u
  • Heidelberg Speedmaster XL105, 5 kleuren + lakunit, 75 x 105 cm, 18.000 drukvellen p/u
  • Heidelberg SM 52 Anicolor, 5 kleuren + lakunit, 36 x 52 cm, 15.000 drukvellen p/u

Ook printen behoort tot de mogelijkheden. Daartoe heeft Tuijtel sinds maart 2011 als eerste in Nederland een Konica Minolta HubPress C8000.

Meer weten over het grafische (druk)proces? Ons machinepark eens 'live' aan het werk zien? Maak een afspraak en kom eens langs!

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!