Sluit

Natuureducatie met duurzame materialen

###Iedereen doet mee

Spetterend bedrijfsevent met crossmedia mailing

> Koken een feestje voor kids
logo
T (0184) 614 011
E info@tuijtel.com

Tips & Tricks

MVO is actie in de praktijk

In januari stond MVO Nederland tijdens hun jaarlijkse event uitgebreid stil bij de trends voor 2017. Waaronder: “praatclubs zijn passé”. Voor ons is dat een herkenbare trend. Sinds 2 jaar pakken onze medewerkers de MVO-verbeterpunten op en gaan er dus zelf mee aan de slag.

Iedere professionele organisatie doet inmiddels wel iets op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Maar hoe pak je dat nou écht goed en organisatiebreed aan? Wij hanteren een ‘bottom up’ aanpak.

Alle mogelijke MVO-verbeterpunten pakken de medewerkers zélf op. Rondom ieder verbeterpunt is een MVO-team geformeerd waarvan steeds verschillende personeelsleden deel uit maken, los van de bestaande hiërarchie. Een MVO-programma dat zichzelf van binnenuit activeert dus. Het kan daarbij gaan om uiteenlopende onderwerpen, van CO2-reductie tot en met het verbeteren van MVO in de keten en LEAN-werken.

Deze methode van continu verbeteren enthousiasmeert onze medewerkers zichtbaar. Zij voelen zich meer betrokken bij MVO, zijn zich meer bewust van het feit dat zijzelf hierin het verschil kunnen maken en dat het niet alleen een taak is voor de MVO-manager.

Trefwoorden:duurzaamheid, klimaatneutraal, co2, milieuvriendelijkheid, MVO,

NATUUR IN DE MAAK 2020

Dankzij uw bijdrage in Nederland Plus, krijgt het Essenbos in Nationaal Park de Biesbosch komende jaren weer vorm!

Privacy Disclaimer