Sluit

Topprestaties gebundeld in
bekroond fotoboek 

Glansrijke overwinning

###Trots op 1 in de categorie fotoboeken

Limited editions in de beste uitvoering

> PANL powered boek van goud voor SO Annual 2013
logo
T (0184) 614 011
E .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Tips & Tricks

MVO is actie in de praktijk

In januari stond MVO Nederland tijdens hun jaarlijkse event uitgebreid stil bij de trends voor 2017. Waaronder: “praatclubs zijn passé”. Voor ons is dat een herkenbare trend. Sinds 2 jaar pakken onze medewerkers de MVO-verbeterpunten op en gaan er dus zelf mee aan de slag.

Iedere professionele organisatie doet inmiddels wel iets op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Maar hoe pak je dat nou écht goed en organisatiebreed aan? Wij hanteren een ‘bottom up’ aanpak.

Alle mogelijke MVO-verbeterpunten pakken de medewerkers zélf op. Rondom ieder verbeterpunt is een MVO-team geformeerd waarvan steeds verschillende personeelsleden deel uit maken, los van de bestaande hiërarchie. Een MVO-programma dat zichzelf van binnenuit activeert dus. Het kan daarbij gaan om uiteenlopende onderwerpen, van CO2-reductie tot en met het verbeteren van MVO in de keten en LEAN-werken.

Deze methode van continu verbeteren enthousiasmeert onze medewerkers zichtbaar. Zij voelen zich meer betrokken bij MVO, zijn zich meer bewust van het feit dat zijzelf hierin het verschil kunnen maken en dat het niet alleen een taak is voor de MVO-manager.

Trefwoorden: duurzaamheid, klimaatneutraal, co2, milieuvriendelijkheid, MVO

NATUUR IN DE MAAK

Dankzij u krijgt De Nieuwe Dordtse Biesbosch vorm! Dít gebeurt er met uw bijdrage voor Nederland PLUS: